Бърза или спешна продажба

Продажба на недвижими имоти в България на морето в рекордно кратки срокове.


Задачата на нашата компания е да направи правилна оценка на вашия имот с възможност за бърза или спешна продажба.

Каква е разликата между бърза продажба и спешна продажба.


Процесът на продажба няма да се ускори, ако се свържете с няколко агенции наведнъж или пуснете обяви в десетки сайтове, предлагащи продажба на имоти в България без посредници.

Работим с граждани на Украйна, Германия, Полша, Румъния, Чехия, Русия, Израел, Беларус, Казахстан и др. Има много желаещи да закупят имот в България на морето на добра цена, всеки ден чакат горещи оферти. Щом се появи имот за препродажба, подходящ за техните параметри, веднага започва обсъждането на покупката.

Бързата продажба предполага оценка на имота на реална, текуща цена, според пазара към момента на продажбата. Разбира се, вие можете сами да направите анализ на цените на пазара на недвижими имоти, но има едно уточнение, такъв анализ може да се направи само на базата на продадени обекти, а не в базите с обяви и реклами. Всички обекти, обявени в интернет, подлежат на договаряне на цените и като правило продавачът винаги го надценява малко, с надеждата, че неговият апартамент е най-атрактивният, защото не напразно е избрал и процесът на продажба се проточва с месеци, а понякога и с години. Трябва да продадете бързо, в рамките на един или два месеца. Свържете се с нашите специалисти. Те ще ви помогнат да вземете решение за цена.


Можете да увеличите шансовете си и бързо да продадете апартамент, апартамент, къща, вила, парцел, търговски обект, като сключите ЕКСКЛУЗИВЕН ДОГОВОР с преимуществено право на работа по продажбата на вашия имот в България с нашата компания. Ние, предвид нашия богат опит в областта на продажбите на недвижими имоти, използваме всички необходими инструменти, действия и лични финанси, за да постигнем бърз резултат.

Спешна продажба предполага оценка на имота под реалната пазарна, но цената остава адекватна, без да се накърняват интересите на продавача. Нашите експерти ще направят оценка и ще ви кажат каква е реалната цена за спешна продажба и какво трябва да се направи за това.