За компанията

"Лидер БГ" е българска компания, основана през 2013 г. в град Варна. Дейността на фирмата е продажба на недвижими имоти в България на морето. По време на трудовата практика фирмата е натрупала богат опит в работата с частни продавачи и строители, както по правни, така и по финансови въпроси, свързани с покупко-продажба на недвижими имоти. Фирмата разполага с два офиса: във Варна и Несебър.

Работата ни има две основни направления:

1. Съдействие на собственика (продавача) да продаде своя имот в България на морето.
2. Да съдействаме на потенциален купувач при избора и закупуването на недвижим имот - апартамент, къща на морето, отговарящ на неговите желания, изисквания и разбира се бюджет.

Нашите услуги

Фирма "Лидер БГ" е специализирана в продажбата на недвижими имоти в България, като предоставя и допълнителни индивидуални услуги. Ние изграждаме нашата работа, като вземаме предвид вашите желания и целта на покупката. Професионалната работа на служителите на компанията, които защитават интересите на клиентите, както и грижата за клиентите, водят до факта, че търсенето на дългоочаквано жилище винаги води до положителни резултати, отговаря на очакванията и изискванията на клиента.
Предоставяме на нашите клиенти надеждни гаранции в нелеката задача да изберат обект на покупка и да го регистрират като имот.
Нашата компания ще Ви предложи гъвкави цени, ексклузивни имоти, както и безплатни консултации по всички правни и финансови въпроси.

1. Първоначална дистанционна консултация.
     Ако е необходимо, ние ще ви помогнем да вземете решение за избора на район, ще предоставим пълна информация за обектите, цените, характеристиките и процеса на сделката.

2.Индивидуален подбор на предложения. Избор на най-добрите опции за покупка.

3. Осъществяване на сделката Правна проверка и подготовка на документи.
    Съвет за парични преводи. Заверка на документи. Регистрация на собственост. Регистрация на недвижими имоти в данъчните органи, регистър Булстат.

4. Правни и финансови услуги.

5. Съдействие на собственици на имоти в България за продажба в рекордно кратки срокове.

Ние предлагаме на нашите клиенти различни видове недвижими имоти по морето, нови и препродажба на жилища, включително горещи оферти на атрактивни цени, основно обекти предлагани от чужденци.

Комплексно обслужване и професионализъм. Всеки потенциален Купувач и всеки надежден Продавач са важни за нас.

В работата с купувача се извършва индивидуална работа.
В работата с Продавачите ние се фокусираме върху пълното събиране на информация за обекта, като надеждно го предаваме на Купувача. Рекламираме имота не само в сайта на Лидер БГ, но и във всички топ сайтове в България, Русия, Украйна и европейските страни. Всички продажби са достатъчно бързи, обектите се забавят в продажба в екстремни случаи, например: ако сградата няма акт 16, висока поддръжка в комплекса и най-важният фактор е дали продажната цена е по-висока от пазарната. Продавачът винаги може да се запознае в раздела на нашия сайт "Продадени обекти" за количествата на продажбите.

Да направим процеса на покупко-продажба на недвижими имоти удобен и неразходващ време и енергия - това е нашата работа, най-скъпата награда за която със сигурност е благодарността на нашите Клиенти.