За компанията

"Лидер БГ" е българска компания, основана през 2013 г. в град Варна. Дейността на фирмата е продажба на недвижими имоти по морето. По време на нашата работа сме натрупали богат опит в работата с частни продавачи и строители, както по правни, така и по финансови въпроси, свързани с покупко-продажба на недвижими имоти.

Фирмата разполага с два офиса: във Варна и Несебър.
8230, Несебър, област Бургас, ул. Отец Паисий 56
9000, Варна, област Варна, община Варна, район "Приморски", ул. "Кестен" № 14, офис 1

Работата ни има две основни направления:

1. Съдействие на собственика (продавача) да продаде имота си на морето.
2. Съдействие на потенциален купувач при избора и закупуването на недвижим имот - апартамент, къща на морето - който отговаря на неговите желания, изисквания и разбира се бюджет.

Нашите услуги
1. Подпомагане на собствениците на морски имоти при продажбата им в рекордно кратки срокове. Когато работим с Продавачи, ние се фокусираме върху пълното събиране на информация за имота и надеждно го предаваме на Купувача. Клиенти на компанията са граждани на Русия, Украйна и Европа. Рекламираме имота не само в сайта на фирма Лидер БГ, но и във всички топ сайтове в България, Русия, Украйна и европейските страни. Всички продажби протичат доста бързо, обектите се отлагат за продажба в екстремни случаи, например: ако сградата няма Акт 16, висока поддръжка в комплекса и най-важният фактор е дали продажната цена е по-висока от пазарната. Продавачът винаги може да разбере в секцията „Продадени обекти“ на нашия уебсайт за броя на извършените продажби.
2. При работа с купувача се извършва индивидуална работа. Фирма Лидер БГ е специализирана в продажбата на недвижими имоти по морето, като предоставя и допълнителни индивидуални услуги. Ние изграждаме нашата работа, като вземаме предвид вашите желания и целта на покупката. Професионалната работа на служителите на компанията, които защитават интересите на клиентите, както и грижата за клиентите, водят до факта, че търсенето на дългоочаквано жилище винаги води до положителни резултати и отговаря на очакванията и изискванията на клиента.
Предоставяме на нашите клиенти надеждни гаранции в нелеката задача да изберат обект за покупка и да го регистрират като своя собственост.
Нашата компания ще Ви предложи гъвкави цени, изключителни удобства, както и безплатни консултации по всички правни, финансови, битови и житейски въпроси.

1. Първоначална дистанционна консултация.
     При необходимост ще ви помогнем да изберете района и ще предоставим пълна информация за обектите, цените, характеристиките и процеса на сделката.

2.Индивидуален подбор на предложения.
   Когато работим, ние вземаме предвид постоянно допълваната и актуализирана база данни с обекти на недвижими имоти и избираме най-добрите опции за покупка.

3.Провеждане на сделката Правна проверка и подготовка на документи.
    Консултация по въпроса за паричните преводи. Заверка на документи. Регистрация права на собственост. Регистрация на недвижими имоти в данъчните служби, регистър Булстат.

4. Правни и финансови услуги.

Ние предлагаме на нашите клиенти различни видове недвижими имоти, нови жилища и препродажи от физически лица, включително горещи оферти на атрактивна цена.

Комплексно обслужване и професионализъм. Всеки потенциален Купувач и всеки надежден Продавач са важни за нас.

Да направим процеса на покупко-продажба на недвижими имоти на морето удобен и изгоден от гледна точка на време и енергия е наша работа, най-ценната награда за която със сигурност е благодарността на нашите Клиенти.